Oman ammattialan uutisointi:
Perjantai 16.3.2018
Jälleen saimme uudet ravintolan huiput - Vuoden Kokki ja Tarjoilija on valittu
http://www.iltalehti.fi/ruoka-artikkelit/201803162200816713_rh.shtml
Uutinen kertoo ruoka-alan ammattilaisten Gastro-messuilla valituista vuoden kokista ja tarjoilijasta. Vuoden kokiksi valittiin Kalle Tanner ( Villa Störsvik) ja tarjoilijaksi Noora Sipilä (Ora).
Kokki kilpailussa toiseksi sijoittui Mikko Kaukonen ja kolmanneksi Sami Sorvoja.
Voiton ratkaisi lautaselle koottu harkittu tekeminen. Kilpailussa valmistettiin yksi pääruoka sekä yksi jälkiruoka.
Tilaa:
Lähetä kommentteja (Atom)
Raportti
Raportti Roosa Multasuo Työssäoppimisraportti ...
-
KEMIALLINEN REAKTIO Jäähdyttäminen: - Jälkiruokien hyydyttäminen esim. pannacotta - Ruokien jäähdytys ennen myyntiin p...
-
Oman alan ammattilehdet Koulun kirjastosta löytyvät mm. nämä lehdet: - Glorian ruoka ja viini - Pirkka - Art culinaire- kirja - Aito...
-
Oppimispäiväkirja (äidinkieli) Tiedonhaun eri vaiheet: Aluksi kannattaa aloittaa omista ajatuksista ja sen jälkeen edetä omii...
Ei kommentteja:
Lähetä kommentti